1480 Food Bar

1480 Food Bar is een Restaurant gelegen aan Mient 16 in Alkmaar.

Meer informatie over 1480 Food Bar in Alkmaar

1480FoodBar is een restaurant in Alkmaar dat bekend staat om zijn liefde voor smaken, passie voor authenticiteit en intieme ambiance. Het pand waarin het restaurant zich bevindt, diende oorspronkelijk als aanlegplaats voor scheepvaart en was later een bekende fietsenzaak genaamd de NL-Zaak. Het restaurant laat elementen van deze bijzondere zaak terugkomen in de hedendaagse inrichting. Bij 1480FoodBar kun je genieten van moderne gerechten en hartverwarmende smaken, geserveerd vanuit een open keuken. Als wijnbar hebben ze altijd een passende keuze aan wijn en ook de signature cocktails van de mixologist zijn een aanrader. Daarnaast biedt 1480FoodBar diverse mogelijkheden voor het huren van een ruimte, private dining of vergaderingen. Het ervaren team denkt graag mee om jouw event onvergetelijk te maken. Het restaurant is gevestigd aan de Mient 16 in Alkmaar en is op verschillende dagen geopend.

Wil je weten wat 1480 Food Bar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 1480 Food Bar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 1480 Food Bar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 1480 Food Bar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar 1480 Food Bar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 1480 Food Bar

Bezoekers bekeken ook