Achilles

Achilles is een Sportclub gelegen aan Havinghastraat 6 in Alkmaar.

Meer informatie over Achilles in Alkmaar

Dit artikel gaat over de Handboogsport Vereniging Achilles Alkmaar. Op zondag 15 oktober vindt de Achilles Short Metric wedstrijd plaats, waarbij afstanden van 50 en 30 meter worden geschoten volgens de Engelse methode. De wedstrijd begint om 10.00 uur en er zijn maximaal 50 schutters toegestaan, waarvan maximaal 12 compoundbogen. Het inschrijfgeld varieert van €5,00 voor junioren tot €10,00 voor senioren en veteranen. Daarnaast worden de openingstijden van de vereniging vermeld en wordt er een nieuwe uitdaging aangekondigd, genaamd de Tassel-competitie. Deze competitie vindt plaats op 18 meter en 60 cm blazoen en de benodigde scorebriefjes zijn verkrijgbaar in de kantine. Voor meer informatie over deze uitdaging wordt verwezen naar de uitnodiging en tussenstand op de website.

Wil je weten wat Achilles verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Achilles of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Achilles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Achilles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Achilles reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Achilles

Bezoekers bekeken ook