Activiteiten en bijbelcentrum 'Bij de Bron''

Activiteiten en bijbelcentrum 'Bij de Bron'' is een Kerk gelegen aan Willem Buytewechstraat 2 in Alkmaar.

Meer informatie over Activiteiten en bijbelcentrum 'Bij de Bron'' in Alkmaar

De tekst beschrijft verschillende activiteiten en diensten die worden aangeboden bij De Bron, een open huis in Alkmaar. Er worden kinderbijbelclubs georganiseerd, evenals klassieke concerten van de familie Snoek. Er is een maandelijkse maaltijd en er worden taaluurtjes voor kinderen aangeboden. Ook zijn er jongerenclubs, kunnen mensen zich opgeven voor een boodschappentas en zijn er regelmatig concerten en samenkomsten. Daarnaast worden er bijbeluren, gezamenlijke maaltijden en creatieve ochtenden georganiseerd. Ook worden er Nederlandse lessen aangeboden en zijn er naailessen in de ochtend en middag. De inloop is open voor iedereen en er wordt gratis koffie en thee geschonken. Vragen kunnen gesteld worden via de contactgegevens.

Wil je weten wat Activiteiten en bijbelcentrum 'Bij de Bron'' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Activiteiten en bijbelcentrum 'Bij de Bron'' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Activiteiten en bijbelcentrum 'Bij de Bron''? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Activiteiten en bijbelcentrum 'Bij de Bron'' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Activiteiten en bijbelcentrum 'Bij de Bron'' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Activiteiten en bijbelcentrum ‘Bij de Bron”

Bezoekers bekeken ook