Aikido bij Budoclub Hajime

Aikido bij Budoclub Hajime is een Aikidoclub gelegen aan Vondelstraat 35 in Alkmaar.

Meer informatie over Aikido bij Budoclub Hajime in Alkmaar

Aikido is een Japanse vreedzame krijgskunst waarbij men de aanvalskracht en energie van de tegenstander gebruikt om een aanval te neutraliseren en in harmonie te komen met de tegenstander. Aikido is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht, omdat de technieken weinig lichamelijke kracht vereisen. De grondslag van aikido is gelegd door Morihei Ueshiba, ook wel O-Sensei genoemd, die vond dat martial arts moesten leiden tot harmonie in het leven. Aikido wordt wereldwijd onderwezen door directe leerlingen van Ueshiba, waaronder ook in Nederland. Er zijn verschillende stijlen van aikido, waarbij bij budoclub Hajime Aikikai-Aikido wordt beoefend. Een training bestaat uit een warming-up, oefeningen in duo's en het gebruik van oefenwapens. Tijdens het beoefenen van aikido draagt men een Japans trainingspak, en etiquette speelt een belangrijke rol in de dojo, waar respect voor elkaar wordt getoond door middel van groeten.

Wil je weten wat Aikido bij Budoclub Hajime verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aikido bij Budoclub Hajime of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aikido bij Budoclub Hajime? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aikido bij Budoclub Hajime het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Aikido bij Budoclub Hajime reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aikido bij Budoclub Hajime

Bezoekers bekeken ook