Al Shalaal

Al Shalaal is een Afhaalrestaurant gelegen aan Gedempte Nieuwesloot 67 in Alkmaar.

Meer informatie over Al Shalaal in Alkmaar

In dit tekstfragment gaat het over de menu-opties en openingstijden van een restaurant genaamd Al Shalaal in Alkmaar. Het menu bevat onder andere friet met knoflooksaus, augurk en Coleslaw Salade, friet met kaassaus, champignonfriet, knoflooksaus en Coleslaw Salade, en friet met mayonaise. Daarnaast worden er ook verschillende portiegroottes aangeboden, zoals 5 of 4 stuks. Het restaurant is elke dag van de week geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Het adres van het restaurant is Gedempte Nieuwesloot 67, 1811 KP Alkmaar.

Wil je weten wat Al Shalaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Al Shalaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Al Shalaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Al Shalaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Al Shalaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Al Shalaal

Bezoekers bekeken ook