ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Vincent van Goghlaan 1 in Alkmaar.

Meer informatie over ALDI in Alkmaar

ALDI is een van de grootste discount-supermarkten in Nederland met ongeveer 500 winkels. Ze streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en bieden een breed assortiment van ruim 900 producten aan. ALDI heeft zowel eigen huismerken als A-merken, die allemaal van topkwaliteit zijn en betaalbaarder dan bij andere supermarkten. Het assortiment bestaat uit bekende merken zoals Unox, Knorr, Calvé, Iglo, Coca-Cola, Heineken, Haribo, Mars, Lay's, Whiskas en Robijn. Daarnaast is ALDI ook bezig met duurzaamheid en voedselverspilling. Ze werken met producten van eigen bodem om de CO2-uitstoot te verminderen en beperken de hoeveelheid verspild voedsel door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank. Bij ALDI kan je altijd goedkoop en verantwoord boodschappen doen.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook