Alkmaar Sport

Alkmaar Sport is een Vereniging of organisatie gelegen aan Terborchlaan 301 in Alkmaar.

Meer informatie over Alkmaar Sport in Alkmaar

Bij Sport Vitaal kun je direct na je werk deelnemen aan verschillende sportactiviteiten. In de zomer worden de meeste groepslessen echter stopgezet, maar er zijn buiten beweegactiviteiten beschikbaar. Daarnaast is Sport Vitaal gestart met een digitaal sport- en beweegplatform speciaal voor 50-plussers. Er worden ook regelmatig fiets- en wandeltochten georganiseerd in Alkmaar. Op AlkmaarActief.nl kun je informatie vinden over sportactiviteiten in jouw wijk en proeflessen aanvragen. Zwembad Hoornse Vaart is 7 dagen per week geopend om banen te zwemmen. Alkmaar Sport introduceert "Sport na je Werk" om direct na een werkdag te kunnen sporten. Op vrijdag 8 september wordt de Doortrappen Najaarsfietstocht georganiseerd. Alkmaar Sport heeft het spel Levend Stratego nieuw leven ingeblazen en op maandag 21 augustus wordt het officieel gelanceerd. Alkmaar Sport is een partner voor sportaccommodaties en sportstimulerende activiteiten, en ze streven ernaar mensen in beweging te brengen omdat bewegen leuk, gezellig en gezond is.

Wil je weten wat Alkmaar Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alkmaar Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alkmaar Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alkmaar Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Alkmaar Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alkmaar Sport

Bezoekers bekeken ook