Alkmaarse Krachtsportvereniging SSS

Alkmaarse Krachtsportvereniging SSS is een Sportclub gelegen aan Tesselschadestraat 81 in Alkmaar.

Meer informatie over Alkmaarse Krachtsportvereniging SSS in Alkmaar

SSS Alkmaar is een krachtsportvereniging waar je lid van kunt worden zonder contracten, daluren of vanaf prijzen. Voor slechts €18,35 per maand kun je onbeperkt sporten, waaronder fitness, cardio, groepslessen en powerlifting. De contributie per kwartaal is €30,- voor leden tot en met 16 jaar en €55,- voor leden vanaf 17 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt €15,- en een proefles kost eenmalig €5,-. De openingstijden variëren per dag, maar de sportschool is onder andere geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur. In augustus zijn ze op zaterdagen gesloten vanwege vakantieperioden. Verder wordt in het artikel gemeld dat Brenda van der Meulen, lid van SSS Alkmaar, voor de derde keer op rij Europees kampioen is geworden in powerlifting. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de verbouwing van de worstelzaal en de verschillende groepslessen die worden aangeboden, zoals spinning en pilates. Het bestuur van SSS Alkmaar bestaat uit voorzitter Winfried Hettinga, secretaris Loek Bonnouvrie, penningmeester Joke van der Meulen en beheerder Ferry van der Meulen.

Wil je weten wat Alkmaarse Krachtsportvereniging SSS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alkmaarse Krachtsportvereniging SSS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alkmaarse Krachtsportvereniging SSS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alkmaarse Krachtsportvereniging SSS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Alkmaarse Krachtsportvereniging SSS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alkmaarse Krachtsportvereniging SSS

Bezoekers bekeken ook