Alkmaarse Mixed Hockey Club

Alkmaarse Mixed Hockey Club is een Sportclub gelegen aan Olympiaweg 12 in Alkmaar.

Meer informatie over Alkmaarse Mixed Hockey Club in Alkmaar

De tekst geeft informatie over verschillende onderwerpen met betrekking tot de Alkmaarsche Mixed Hockey Club (AMHC). Een van de belangrijkste feiten is dat alle leden van AMHC worden uitgenodigd om de thuiswedstrijd van AZ tegen Fortuna Sittard bij te wonen voor een prijs van € 12,50 per persoon. Daarnaast is er informatie over de mogelijkheid om te werken achter de bar op zaterdag of zondag voor een vergoeding. Verder wordt vermeld dat AMHC de groenste club van Nederland wil worden en dat er maatregelen worden genomen om dit doel te bereiken, zoals het gebruik van zonnepanelen en ledverlichting. Er wordt ook aandacht besteed aan het aanmeten van gebitsbeschermers op 9 september en het gefaseerd invoeren van een nieuw tenue. Ten slotte worden de contactgegevens van AMHC vermeld, inclusief het e-mailadres, telefoonnummer en adres.

Wil je weten wat Alkmaarse Mixed Hockey Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alkmaarse Mixed Hockey Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alkmaarse Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alkmaarse Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Alkmaarse Mixed Hockey Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alkmaarse Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook