Alkmaarse Poort C.V.

Alkmaarse Poort C.V. is een Restaurant gelegen aan Omval 72 in Alkmaar.

Meer informatie over Alkmaarse Poort C.V. in Alkmaar

De Alkmaarse Poort is een gastvriendelijk restaurant, party- en zalencentrum dat al sinds 1989 bestaat. Het is gelegen op een historische locatie omringd door oude polders en biedt diverse mogelijkheden voor bijeenkomsten. Het restaurant is goed bereikbaar via de N242 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Er is een ruim terras beschikbaar waar gasten kunnen genieten van een kopje koffie met huisgemaakte appeltaart of andere gerechten van de lunch- en dinerkaart. Daarnaast zijn er zalen van 50 tot 220m2 die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagsfeesten, bruiloften, cursussen en vergaderingen. Alle ruimtes zijn voorzien van airconditioning en daglicht. Reserveren kan telefonisch of via e-mail.

Wil je weten wat Alkmaarse Poort C.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alkmaarse Poort C.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alkmaarse Poort C.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alkmaarse Poort C.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Alkmaarse Poort C.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alkmaarse Poort C.V.

Bezoekers bekeken ook