Alkmaarse Raad van Kerken

Alkmaarse Raad van Kerken is een Kerk gelegen aan Blanckerhofweg 28 in Alkmaar.

Meer informatie over Alkmaarse Raad van Kerken in Alkmaar

De Alkmaarse Raad van Kerken is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) die belastingvoordeel biedt aan donateurs. De ARK bestaat uit verschillende kerken en geloofsgemeenschappen in Alkmaar, met als doel elkaar te ontmoeten, betrokkenheid te vergroten en samen te werken. De Raad organiseert gezamenlijke activiteiten en oecumenische vieringen, met respect voor elkaars eigenheid. De ARK stimuleert en faciliteert de plaatselijke oecumene door middel van activiteiten zoals het bieden van een platform voor ontmoeting en kennisuitwisseling, het in stand houden van een website en het organiseren van gemeenschappelijke projecten. Het dagelijks bestuur van de ARK bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en lid. In 2022 zijn er vijf vergaderingen gehouden, waarin onder andere de paasactie, hulp aan vluchtelingen uit Oekraïne en de Feestweek van de Oecumene besproken werden.

Wil je weten wat Alkmaarse Raad van Kerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alkmaarse Raad van Kerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alkmaarse Raad van Kerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alkmaarse Raad van Kerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Alkmaarse Raad van Kerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alkmaarse Raad van Kerken

Bezoekers bekeken ook