Aloha Cafe

Aloha Cafe is een Restaurant gelegen aan Verdronkenoord 121 in Alkmaar.

Meer informatie over Aloha Cafe in Alkmaar

Het Aloha Café in Alkmaar serveert de beste burgers, nachos en street food in de stad. Ze maken ook heerlijke cocktails en organiseren geweldige feesten. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om te overnachten in hun exclusieve Hawaii Suite. Het menu is mix en match, waarbij je je favoriete gerechten kunt combineren. De zelfgemaakte nachos zijn heerlijk om te delen en de porties zijn groot genoeg voor 2 personen. Het café is bereikbaar via e-mail en telefoon en de openingstijden variëren per dag. Het adres van het café is Verdronkenoord 121 in Alkmaar.

Wil je weten wat Aloha Cafe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aloha Cafe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aloha Cafe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aloha Cafe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Aloha Cafe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aloha Cafe

Bezoekers bekeken ook