Alterdesk

Alterdesk is een Softwarebedrijf gelegen aan -2, Comeniusstraat 5 in Alkmaar.

Meer informatie over Alterdesk in Alkmaar

Alterdesk ontwikkelt een white label communicatieplatform en was het moederbedrijf van Zaurus, een eHealth-bedrijf dat digitale consultatieruimtes en digitale assistenten ontwikkelt voor de gezondheidsmarkt en nu onderdeel is van de Enovation Group. Het Alterdesk communicatieplatform biedt messaging en video calling functionaliteiten en houdt rekening met zowel gegevensprivacy als beveiliging. Het platform wordt aangeboden als een white label oplossing aan grotere organisaties, waaronder KPN, de grootste telecomprovider in Nederland. In 2019 lanceerde Alterdesk zijn dochteronderneming genaamd Zaurus, die ongeveer 200 gezondheidsorganisaties bedient met hun digitale consultatieruimtes en digitale assistenten. In oktober 2021 werd Zaurus overgenomen door de Enovation Group.

Wil je weten wat Alterdesk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alterdesk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alterdesk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alterdesk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Alterdesk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alterdesk

Bezoekers bekeken ook