Alvoco

Alvoco is een Sportcomplex gelegen aan Vondelstraat 35 in Alkmaar.

Meer informatie over Alvoco in Alkmaar

In het artikel worden verschillende onderwerpen besproken, zoals het wedstrijdschema voor het seizoen 2023-2024, het trainingsschema voor de eerste helft van het seizoen, de benoeming van de heer C.G. Witte tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau, de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2023-2024, de mogelijkheid om deel te nemen aan outdoor-activiteiten in Alkmaar met korting voor leden van Alvoco, en de nieuwe shirtsponsor Leeuw Telecom. Er wordt ook verwezen naar een link voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden voor de activiteiten.

Wil je weten wat Alvoco verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alvoco of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alvoco? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alvoco het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Alvoco reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alvoco

Bezoekers bekeken ook