Among Strong

Among Strong is een Personal trainer gelegen aan Havinghastraat 66J in Alkmaar.

Meer informatie over Among Strong in Alkmaar

Among Strong is een sportorganisatie die mensen helpt om fit te worden en fit te blijven. Ze bieden zowel groepslessen als personal training aan. De trainer is ervaren, enthousiast en zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. De lessen zijn afwisselend en worden aangepast aan je niveau. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan lifestyle en voeding. De leden zijn erg tevreden en raden Among Strong aan. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen via WhatsApp. De website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Wil je weten wat Among Strong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Among Strong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Among Strong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Among Strong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Among Strong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Among Strong

Bezoekers bekeken ook