Angela Cosmetique B.V.

Angela Cosmetique B.V. is een Schoonheidssalon gelegen aan Geesterweg 6 in Alkmaar.

Meer informatie over Angela Cosmetique B.V. in Alkmaar

Angela Cosmetique is op zoek naar een parttime schoonheidsspecialiste/pedicure met ervaring en specialisaties. Ze bieden een praktijkruimte te huur aan in het centrum van Alkmaar, op loopafstand van het Centraal Station. Het doel is om elkaar te versterken en toch zelfstandig te blijven. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Angela Cosmetique via telefoonnummer 072-5121938 of het sturen van een CV naar angelacosmetique@gmail.com. Angela Cosmetique biedt diverse behandelingen aan voor zowel mannen als vrouwen, waaronder gezichtsbehandelingen, microdermabrasie, hand- en voetverzorging en massages. Voor meer informatie en specifieke behandelingen kan er contact worden opgenomen met het team van Angela Cosmetique.

Wil je weten wat Angela Cosmetique B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Angela Cosmetique B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Angela Cosmetique B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Angela Cosmetique B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Angela Cosmetique B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Angela Cosmetique B.V.

Bezoekers bekeken ook