Angela's BeautySalon

Angela's BeautySalon is een Gezichtsbehandelingsspa gelegen aan Goereestraat 20 in Alkmaar.

Meer informatie over Angela's BeautySalon in Alkmaar

Angela Demcenco is een gediplomeerd schoonheidsspecialist en eigenaar van Angela's BeautySalon in Alkmaar. In haar salon ontvangt ze klanten in een rustgevende ambiance en biedt ze ontspannende beauty-behandelingen aan. Ze gebruikt natuurlijke producten van de merken Décaar en Casmara en hecht veel waarde aan hygiëne, kwaliteit, rust en privacy. Angela blijft up-to-date op het gebied van skin care door het volgen van diverse trainingen en cursussen. De salon is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-15.00 uur. Op zon- en feestdagen is de salon gesloten en een bezoek is alleen mogelijk op afspraak. Op de social media kanalen Facebook, Instagram en LinkedIn kun je Angela volgen.

Wil je weten wat Angela's BeautySalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Angela's BeautySalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Angela's BeautySalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Angela's BeautySalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Angela's BeautySalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Angela’s BeautySalon

Bezoekers bekeken ook