Annette van Dijk-Leek fotografie

Annette van Dijk-Leek fotografie is een Fotograaf gelegen aan Mesdaglaan 10 in Alkmaar.

Meer informatie over Annette van Dijk-Leek fotografie in Alkmaar

De tekst gaat over Annette, een fotograaf die sinds 2012 actief is in de fotografie. Ze is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en spar graag met andere fotografen. Ze biedt workshops, masterclasses en fotostudiereizen aan. Annette werkt vanuit haar eigen studio aan huis in Alkmaar en biedt gratis parkeergelegenheid voor haar klanten. Op haar website zijn voornamelijk portretfoto's te vinden, zowel in kleur als in zwart-wit. Ze wil hiermee laten zien wat de verschillen kunnen zijn tussen de twee en hoeveel verschillen er qua kleur in mensen verscholen zijn. Naast portretfoto's kan ze ook andere foto's laten zien, zoals bruiloftsfoto's, zwangerschapsshoots en familieportretten. Voor een fotoshoot kunnen er ideeën uitgewisseld worden over het gewenste resultaat. Annette garandeert dat je met een heel andere mening de deur uitloopt nadat je bij haar hebt ervaren hoe ze werkt. Er is ook de mogelijkheid om buiten de normale kantooruren een fotoshoot te plannen. De tarieven voor een bedrijfsreportage of personeelsuitje bedragen €450,-, exclusief reiskosten van €0,35 per kilometer buiten Alkmaar. Maatwerk is ook mogelijk tegen een uurtarief van €80,- exclusief btw. Er rust copyright op de foto's van Annette en bij gebruik ervan verzoekt ze om haar naam te vermelden. Betaling is mogelijk via bankoverschrijving.

Wil je weten wat Annette van Dijk-Leek fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Annette van Dijk-Leek fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Annette van Dijk-Leek fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Annette van Dijk-Leek fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Annette van Dijk-Leek fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Annette van Dijk-Leek fotografie

Bezoekers bekeken ook