Apostolisch Genootschap

Apostolisch Genootschap is een Religieuze organisatie gelegen aan Picassolaan 20 in Alkmaar.

Meer informatie over Apostolisch Genootschap in Alkmaar

In Alkmaar bevindt zich het Apostolisch Genootschap, een warme, open en vrijzinnige gemeenschap. De gemeenschap is actief betrokken bij elkaar en de samenleving en werkt samen met verschillende organisaties in Alkmaar, zoals de Vredesweek Ambassade Alkmaar, het 4/5 mei comité, de Alkmaarse Raad van Kerken, Amnesty Alkmaar en het Interreligieus en Levensbeschouwelijk Platform Alkmaar. De eredienst op zondagochtend en de jeugdbijeenkomsten bieden ruimte voor reflectie op het leven en de bijdrage die we willen leveren aan een menswaardiger wereld. De gemeenschap is een plek voor religieus-humanistische zingeving en biedt steun bij verdriet en verlies en het delen van vreugde. Het Apostolisch Genootschap in Alkmaar is gevestigd aan de Picassolaan 20 en verhuurt ook de locatie. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via e-mail.

Wil je weten wat Apostolisch Genootschap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Apostolisch Genootschap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Apostolisch Genootschap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Apostolisch Genootschap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Apostolisch Genootschap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Apostolisch Genootschap

Bezoekers bekeken ook