Artiscent Wellness Alkmaar - De Thaise en Oosterse Massage Beauty Spa en Wellness Center van Alkmaar

Artiscent Wellness Alkmaar - De Thaise en Oosterse Massage Beauty Spa en Wellness Center van Alkmaar is een Wellnesscentrum gelegen aan Kanaalkade 48 in Alkmaar.

Meer informatie over Artiscent Wellness Alkmaar - De Thaise en Oosterse Massage Beauty Spa en Wellness Center van Alkmaar in Alkmaar

In deze tekst worden verschillende behandelingen en diensten aangeboden bij Artiscent Wellness. Er zijn verschillende gezichtsbehandelingen en massages beschikbaar, aangepast aan het huidtype van de klant. Daarnaast biedt de spa en wellness salon ook lichaamsspa en massage behandelingen aan. Verzorgde handen en voeten zijn belangrijk voor een verzorgd uiterlijk en daarom zijn er ook manicure, handspa, pedicure en voetspa behandelingen beschikbaar. Voor make-up en visagie wordt er gebruik gemaakt van 100% natuurlijke make-up van het merk Couleur Caramel. Tot slot is er ook een kapsalon aanwezig waar kinderen kunnen worden geknipt. Het adres van Artiscent Wellness is Kanaalkade 48, 1811LS Alkmaar en de openingstijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Artiscent Wellness Alkmaar - De Thaise en Oosterse Massage Beauty Spa en Wellness Center van Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Artiscent Wellness Alkmaar - De Thaise en Oosterse Massage Beauty Spa en Wellness Center van Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Artiscent Wellness Alkmaar - De Thaise en Oosterse Massage Beauty Spa en Wellness Center van Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Artiscent Wellness Alkmaar - De Thaise en Oosterse Massage Beauty Spa en Wellness Center van Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Artiscent Wellness Alkmaar - De Thaise en Oosterse Massage Beauty Spa en Wellness Center van Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Artiscent Wellness Alkmaar – De Thaise en Oosterse Massage Beauty Spa en Wellness Center van Alkmaar

Bezoekers bekeken ook