Astrid's Haarstudio

Astrid's Haarstudio is een Kapper gelegen aan Groeneweg 70 in Alkmaar.

Meer informatie over Astrid's Haarstudio in Alkmaar

Astrid's Haarstudio is een kapsalon, opgericht in 2009, waar persoonlijke aandacht voor de klant centraal staat. Astrid, de allround kapster, neemt ruim de tijd voor haar klanten en bespreekt hun wensen tijdens een intakegesprek onder het genot van een kop koffie of thee. In de salon wordt gebruik gemaakt van de producten van L'Oréal Professionnel en Redken, die ook te koop zijn voor thuisgebruik. Op de social media kanalen van Astrid's Haarstudio, zoals Instagram en Facebook, kunnen klanten meer informatie vinden en een afspraak maken. Contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Astrid's Haarstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Astrid's Haarstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Astrid's Haarstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Astrid's Haarstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Astrid's Haarstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Astrid’s Haarstudio

Bezoekers bekeken ook