Atelier Celine Bakx Hair & Make-up

Atelier Celine Bakx Hair & Make-up is een Kapper gelegen aan Hekelstraat 17 in Alkmaar.

Meer informatie over Atelier Celine Bakx Hair & Make-up in Alkmaar

Salon Seventeen is een kapsalon in Alkmaar waar persoonlijk contact met klanten centraal staat. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en geven advies over kleur en coupe. Naast kleurbehandelingen bieden ze ook andere behandelingen aan, zoals het stylen van het haar, het shapen van wenkbrauwen en het aanbrengen van make-up voor speciale gelegenheden. Het team van Salon Seventeen werkt met natuurlijke en biologische haarverzorgingsproducten. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via info@ateliercelinebakx.com.

Wil je weten wat Atelier Celine Bakx Hair & Make-up verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Atelier Celine Bakx Hair & Make-up of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Atelier Celine Bakx Hair & Make-up? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atelier Celine Bakx Hair & Make-up het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Atelier Celine Bakx Hair & Make-up reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Atelier Celine Bakx Hair & Make-up

Bezoekers bekeken ook