Atelier Kompas

Atelier Kompas is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Laat 47 in Alkmaar.

Meer informatie over Atelier Kompas in Alkmaar

Atelier Kompas is een plek waar verbinders, veranderaars en vooroplopers terecht kunnen om hun toekomstbeelden scherper te stellen. Het doel is om te informeren en enthousiasmeren, en ervoor te zorgen dat anderen hierbij aansluiten. In het 'on the road' atelier kunnen teams gezamenlijk een beeld schetsen, waarbij het proces van visueel vertalen zorgt voor meer eenheid binnen het team en het ontwerp wordt verbeterd. Het resultaat is een praatplaat die volledig van het team zelf voelt en dient als kapstok voor een gestructureerd verhaal en een goed gesprek. De tekening fungeert als een kompas voor iedereen die wil meedoen.

Wil je weten wat Atelier Kompas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Atelier Kompas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Atelier Kompas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atelier Kompas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Atelier Kompas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Atelier Kompas

Bezoekers bekeken ook