Atelier van den Berg

Atelier van den Berg is een Kapper gelegen aan Zilverstraat 3A in Alkmaar.

Meer informatie over Atelier van den Berg in Alkmaar

Atelier van den Berg is een boetieksalon opgericht door Rick van den Berg, de 5e generatie in zijn familie die het kappersvak voortzet. De salon biedt een plek waar klanten kunnen ontspannen en stralend de deur uit kunnen gaan. Roos is ook werkzaam bij Atelier van den Berg en is gespecialiseerd in metamorfoses, folies, haarverlengingen en het creëren van verschillende kapsels. In de salon wordt er eerst een adviesgesprek gehouden waarin er naar de wensen van de klant wordt geluisterd en advies wordt gegeven over de beste kleur en coupe. De visie van de salon is om de beste versie van de klant te creëren door middel van verschillende technieken die passen bij de persoonlijkheid en uitstraling van de klant. De openingstijden zijn flexibel en afspraken kunnen online worden ingepland. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen voor een gratis adviesgesprek.

Wil je weten wat Atelier van den Berg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Atelier van den Berg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Atelier van den Berg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atelier van den Berg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Atelier van den Berg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Atelier van den Berg

Bezoekers bekeken ook