Autorijschool Atlas

Autorijschool Atlas is een Rijschool gelegen aan Mesdaglaan 142 in Alkmaar.

Meer informatie over Autorijschool Atlas in Alkmaar

Autorijschool Atlas is een kwaliteitsrijschool in Alkmaar en omgeving, opgericht door Han in 2000. Han hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en samenwerking met zijn leerlingen om het rijbewijs te behalen. De eisen voor het rijexamen worden steeds strenger, vanwege het toenemende verkeer en complexere verkeerssituaties. Bij Autorijschool Atlas wordt de basis goed aangeleerd, zodat leerlingen de auto onder controle hebben en verkeerssituaties veilig kunnen oplossen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan zelfstandig rijden, inclusief het gebruik van navigatie en het volgen van een route via verkeersborden. De rijschool biedt examengarantie, een vaste instructeur, een lesauto met airco, een rookvrije auto, een hoog slagingspercentage en de mogelijkheid tot termijnbetaling. De algemene voorwaarden van de ANWB zijn van toepassing.

Wil je weten wat Autorijschool Atlas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Atlas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Atlas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Atlas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Autorijschool Atlas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Atlas

Bezoekers bekeken ook