Aziatisch Tapas Restaurant Dynasty

Aziatisch Tapas Restaurant Dynasty is een Chinees restaurant gelegen aan Bellinistraat 75 in Alkmaar.

Meer informatie over Aziatisch Tapas Restaurant Dynasty in Alkmaar

Dynasty is een Aziatisch Tapas restaurant gelegen in Alkmaar. Het restaurant, dat sinds 2014 wordt gerund door een ervaren chef en eigenares, biedt twee verschillende eetconcepten aan. Het eerste concept is een twee uur durend Aziatisch tapas menu, waarbij je niet kunt kiezen van de a la carte kaart. Dit menu kost €32,95 per persoon en €15,95 voor kinderen van 9-11 jaar. Er is ook een arrangement beschikbaar waarbij je gedurende twee uur onbeperkt kunt eten en drinken voor €37,50 per persoon. Na deze twee uur worden bestelde consumpties apart in rekening gebracht. Het tweede concept is de traditionele Chinese kaart, die niet gecombineerd kan worden met de Aziatische tapas. Daarnaast biedt Dynasty ook afhaalmogelijkheden aan, waarbij je kunt kiezen uit diverse Chinese, Indische en Japanse specialiteiten. Voor grote bestellingen en sushi wordt aangeraden om van tevoren telefonisch te bestellen. Het restaurant heeft gratis parkeergelegenheid aan de zijde van de Vomar.

Wil je weten wat Aziatisch Tapas Restaurant Dynasty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aziatisch Tapas Restaurant Dynasty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aziatisch Tapas Restaurant Dynasty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aziatisch Tapas Restaurant Dynasty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Aziatisch Tapas Restaurant Dynasty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aziatisch Tapas Restaurant Dynasty

Bezoekers bekeken ook