B Beauty Alkmaar

B Beauty Alkmaar is een Schoonheidssalon gelegen aan Dillenburgstraat 1 in Alkmaar.

Meer informatie over B Beauty Alkmaar in Alkmaar

Benthe is nu alleen verantwoordelijk voor de beautysalon nadat haar collega Anita heeft besloten om te stoppen met voetreflextherapie. Benthe biedt verschillende gezichtsbehandelingen, massages en het verwijderen van fibroompjes en pigmentvlekjes aan. Ze is ook gespecialiseerd in bindweefselmassage voor zowel het gezicht als het lichaam. Benthe is beschikbaar op bepaalde dagen en tijden, en afspraken kunnen online worden gemaakt, via e-mail of telefonisch. Anita is gestopt met haar werkzaamheden vanaf 1 januari 2023.

Wil je weten wat B Beauty Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B Beauty Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B Beauty Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B Beauty Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar B Beauty Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B Beauty Alkmaar

Bezoekers bekeken ook