B's Hair Studio

B's Hair Studio is een Kapper gelegen aan Laat 25 in Alkmaar.

Meer informatie over B's Hair Studio in Alkmaar

B's Hair Studio is een kapsalon in Alkmaar waar zowel dames, heren als kinderen welkom zijn. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals wassen, knippen, verven en stylen, met veel zorg en aandacht voor het haar. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn belangrijke waarden voor de salon. De kapster Bedriye geeft deskundig advies en informeert klanten over de laatste trends op het gebied van haarverzorging. B's Hair Studio maakt gebruik van professionele haarproducten, zoals L'Oréal Tecni Art, L'Oréal diarichesse/light, L'Oréal Majirel, Hairbond, Mediceuticals, Roze Avenue, White Skandinavien en Metal Detox. De prijzen voor behandelingen worden weergegeven op de prijslijst, waar ook een kortingsactie vermeld staat. B's Hair Studio heeft ook vacatures en is actief op Instagram en Facebook.

Wil je weten wat B's Hair Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B's Hair Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B's Hair Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B's Hair Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar B's Hair Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B’s Hair Studio

Bezoekers bekeken ook