Basic-Fit Alkmaar Oosterweezenstraat

Basic-Fit Alkmaar Oosterweezenstraat is een Sportschool gelegen aan Oosterweezenstraat 15 in Alkmaar.

Meer informatie over Basic-Fit Alkmaar Oosterweezenstraat in Alkmaar

Basic-Fit is een sportschool in Alkmaar die verschillende lidmaatschappen aanbiedt. Met het comfort-lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de sportschool als thuis trainen met virtuele groepslessen. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de Basic-Fit app met workouts en programma's. Het premium-lidmaatschap geeft toegang tot alle clubs in Europa en biedt extra voordelen zoals het meenemen van een trainingspartner en korting op Yanga Sports Water. Het all-in-lidmaatschap biedt een Smart Bike voor thuisgebruik en een exclusieve Basic-Fit Home App met fiets workouts. Daarnaast zijn er verschillende homeclub services en faciliteiten beschikbaar, zoals virtuele workouts, fysiotherapie en personal training. Je kunt ook je lidmaatschap aanpassen met add-ons naar jouw wensen. Basic-Fit heeft verschillende personal trainers en fysiotherapeuten beschikbaar. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Basic-Fit.

Wil je weten wat Basic-Fit Alkmaar Oosterweezenstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Alkmaar Oosterweezenstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Alkmaar Oosterweezenstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Alkmaar Oosterweezenstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Basic-Fit Alkmaar Oosterweezenstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Alkmaar Oosterweezenstraat

Bezoekers bekeken ook