Beauty by Pajen

Beauty by Pajen is een Schoonheidssalon gelegen aan Winkelwaard 459 in Alkmaar.

Meer informatie over Beauty by Pajen in Alkmaar

Mijn naam is Pauline Pen en ik werk als schoonheidsspecialiste, pedicure en nagelstyliste. Ik heb altijd al geweten dat ik mijn eigen salon wilde hebben en op 5 juli 2015 werd mijn droom werkelijkheid met Beauty by Pajen. Ik geniet ervan om te zien hoe de huid en nagels opknappen na een goede behandeling. Mocht je een afspraak willen maken, dan kun je terecht op het adres Winkelwaard 459 in Alkmaar. Je kunt contact opnemen via info@beautybypajen.nl of bellen naar 0637562239. Let op, bij Beauty by Pajen is het alleen mogelijk om te pinnen.

Wil je weten wat Beauty by Pajen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by Pajen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by Pajen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by Pajen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Beauty by Pajen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by Pajen

Bezoekers bekeken ook