Beauty by Sorena

Beauty by Sorena is een Schoonheidssalon gelegen aan G.A. Holzmüller-Teengsstraat 12 in Alkmaar.

Meer informatie over Beauty by Sorena in Alkmaar

Beauty by Sorena is een schoonheidssalon in Alkmaar die schoonheidsbehandelingen aanbiedt voor huidverbetering, ontspanning en wimper-/wenkbrauwshaping. De eigenaresse, Anne-Roos, heeft als missie om jou te laten stralen door ontspanning en huidverbetering te combineren. Ze biedt een gratis huidanalyse aan en je kunt via het contactformulier al je vragen stellen. In de salon kun je genieten van natuurzuivere producten en er zijn verschillende combinatie deals en aanbiedingen beschikbaar, zoals korting op je 5e afspraak en korting op een massage met de massage strippenkaart. De openingstijden van de salon zijn op maandag, dinsdag en zaterdag.

Wil je weten wat Beauty by Sorena verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by Sorena of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by Sorena? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by Sorena het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Beauty by Sorena reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by Sorena

Bezoekers bekeken ook