Beauty in Harmony

Beauty in Harmony is een Schoonheidssalon gelegen aan Visserslaan 36 in Alkmaar.

Meer informatie over Beauty in Harmony in Alkmaar

Beauty in Harmony is een schoonheidssalon die wordt gerund door Silvia Buter, een schoonheidsspecialiste, energetisch en holistisch therapeut. Ze gelooft dat alle behandelingen die zij aanbiedt bijdragen aan persoonlijke groei en ontwikkeling en helpen om dichter bij de essentie te komen. Silvia heeft verschillende energetische opleidingen gevolgd en kan daardoor met behulp van haar intuïtie energie en inzichten aan haar klanten geven. Tijdens gezichtsbehandelingen geeft ze extra informatie over de innerlijke balans van de klant. De salon biedt ook hielspoorbehandelingen aan en stuurt nieuwsbrieven met acties en nieuws over beauty, healing en producten. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan er telefonisch contact worden opgenomen of kan het contactformulier worden gebruikt. De salon is gevestigd aan de Visserslaan 36 in Alkmaar.

Wil je weten wat Beauty in Harmony verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty in Harmony of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty in Harmony? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty in Harmony het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Beauty in Harmony reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty in Harmony

Bezoekers bekeken ook