Beauty- & Kapsalon Beloofd

Beauty- & Kapsalon Beloofd is een Kapper gelegen aan Laat 94 in Alkmaar.

Meer informatie over Beauty- & Kapsalon Beloofd in Alkmaar

De tekst gaat over de kapsalon Beloofd, die gespecialiseerd is in kleuren en knippen voor zowel mannen als vrouwen. Het team is gemotiveerd, vrolijk en op de hoogte van de nieuwste trends. Ze werken goed samen, hebben een informele sfeer en staan open voor elkaars ideeën. Ze overleggen veel om tot het beste resultaat te komen en zijn goed op elkaar ingespeeld. Het is mogelijk om een afspraak te maken en aan te geven door wie je geholpen wilt worden. Daarnaast biedt de salon cadeaubonnen aan. Beloofd heeft een vestiging in Alkmaar en sinds 2006 ook een tweede zaak in Hoorn. In november 2017 zijn ze verhuisd naar een groter pand en hebben ze ook een schoonheidssalon geopend. Je kunt altijd binnenlopen om geknipt te worden, maar het is ook mogelijk om van tevoren een afspraak te maken.

Wil je weten wat Beauty- & Kapsalon Beloofd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty- & Kapsalon Beloofd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty- & Kapsalon Beloofd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty- & Kapsalon Beloofd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Beauty- & Kapsalon Beloofd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty- & Kapsalon Beloofd

Bezoekers bekeken ook