Beauty Studio Alkmaar

Beauty Studio Alkmaar is een Schoonheidssalon gelegen aan Scheldestraat 74 in Alkmaar.

Meer informatie over Beauty Studio Alkmaar in Alkmaar

Beauty Studio Alkmaar is een beautysalon in de regio Alkmaar, Noord-Holland. De salon is gespecialiseerd in wimperextensions en wenkbrauwbehandelingen. Eigenaresse Bente is een gecertificeerde wimper- en wenkbrauwstyliste en heeft veel passie voor haar vak. In de salon staat persoonlijke aandacht centraal en wordt er gewerkt met hoogwaardige producten om het beste resultaat te behalen. Service, kwaliteit en eerlijkheid zijn erg belangrijk voor Bente. Ze wil dat haar klanten tevreden de salon verlaten en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en meer informatie te geven over de behandelingen en werkwijze. De salon biedt gratis parkeren voor de deur en de openingstijden zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Beauty Studio Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Studio Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Studio Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Studio Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Beauty Studio Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Studio Alkmaar

Bezoekers bekeken ook