Beauty Time

Beauty Time is een Schoonheidssalon gelegen aan Branding 52 in Alkmaar.

Meer informatie over Beauty Time in Alkmaar

Beauty Time Alkmaar is een schoonheids- en pedicuresalon die al sinds 2001 bestaat. De salon is gevestigd op de grens van Alkmaar en Sint Pancras. Ze bieden een compleet aanbod van gezichts- en pedicurebehandelingen en werken met de merken Decleor en Pupa. Deze producten zijn zowel in de salon als in de webshop verkrijgbaar. Daarnaast verkopen ze ook sieraden van het merk Culture Mix. De salon is elke dag open, behalve op woensdag en zondag. Behandelingen zijn op afspraak en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wil je weten wat Beauty Time verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Time of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Time? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Time het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Beauty Time reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Time

Bezoekers bekeken ook