Beautybar by Linn

Beautybar by Linn is een Schoonheidssalon gelegen aan Geestersingel 16 in Alkmaar.

Meer informatie over Beautybar by Linn in Alkmaar

Tamara Linn is de eigenaresse en schoonheidsspecialiste van Beautybar by Linn, gevestigd in het centrum van Alkmaar. Ze biedt verschillende schoonheidsbehandelingen aan, waaronder gezichtsbehandelingen, massages en harsen. Ze werkt met natuurlijke producten van het merk Dr.Renaud en biedt ook huidverbetering aan. Je kunt langs komen in de salon voor meer informatie of om een cadeaubon te kopen. De salon is geopend op maandag, donderdag en vrijdag en is gemakkelijk bereikbaar met de auto of trein. Daarnaast biedt ze ook microdermabrasie behandelingen aan en kun je haar volgen op Instagram en Facebook voor alle nieuwtjes.

Wil je weten wat Beautybar by Linn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautybar by Linn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautybar by Linn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautybar by Linn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Beautybar by Linn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautybar by Linn

Bezoekers bekeken ook