BeautyDerm - Uw huid in balans

BeautyDerm - Uw huid in balans is een Schoonheidssalon gelegen aan Muiderwaard 242 in Alkmaar.

Meer informatie over BeautyDerm - Uw huid in balans in Alkmaar

Schoonheidssalon en huidpraktijk BeautyDerm in Alkmaar is na 10 jaar verhuisd naar een nieuwe locatie op Muiderwaard 242. Bij BeautyDerm kunt u terecht voor schoonheidsbehandelingen, behandelingen van huidklachten en huidverbetering. Alle behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde professionals met jarenlange ervaring en kennis van de huid. Er worden onder andere gezichtsbehandelingen, massages, waxbehandelingen en verschillende losse behandelingen aangeboden. Daarnaast worden ook huidoneffendheden zoals steelwratjes, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en rode adertjes effectief behandeld en verwijderd. Het maken van een afspraak kan eenvoudig online geregeld worden. BeautyDerm is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar vanuit verschillende plaatsen in Alkmaar. De openingstijden zijn op maandag en vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op woensdag van 09:00 tot 18:00 uur en van 19:30 tot 22:00 uur. Het contactnummer is 06 - 53 89 57 64 en het e-mailadres is contact@beautyderm.nl.

Wil je weten wat BeautyDerm - Uw huid in balans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BeautyDerm - Uw huid in balans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BeautyDerm - Uw huid in balans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BeautyDerm - Uw huid in balans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar BeautyDerm - Uw huid in balans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BeautyDerm – Uw huid in balans

Bezoekers bekeken ook