Beautysalon Le Liseron

Beautysalon Le Liseron is een Schoonheidssalon gelegen aan Einsteinstraat 14a in Alkmaar.

Meer informatie over Beautysalon Le Liseron in Alkmaar

Beautysalon Le Liseron biedt exclusieve behandelingen en unieke producten op het gebied van huidverbetering, anti-aging en ontspanning. De salon is de enige in Noord-Holland die huidverbeterende behandelingen geeft op basis van oosterse kruiden en natuurlijke oliën en hydrolaten. Deze behandelingen kunnen alleen worden uitgevoerd door gecertificeerde schoonheidsspecialisten. Le Liseron is bekend van RTL4 en biedt ook specifieke behandelingen voor huidproblemen, lichamelijke klachten en stressgerelateerde klachten. Daarnaast zijn er beautybehandelingen beschikbaar, zowel voor uiterlijke als innerlijke huidverzorging. De salon biedt ook exclusieve geuren, een bruidsarrangement en natuurlijke producten. Eigenaresse Esther Stam hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en streeft ernaar om klanten een gevoel van schoonheid en wellness te geven. Er zijn positieve klantenreviews beschikbaar op de website en op Salonized.

Wil je weten wat Beautysalon Le Liseron verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Le Liseron of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Le Liseron? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Le Liseron het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Beautysalon Le Liseron reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Le Liseron

Bezoekers bekeken ook