Bedford + Delancey

Bedford + Delancey is een Bakkerij gelegen aan Molenlei 16 in Akersloot.

Meer informatie over Bedford + Delancey in Akersloot

Bedford + Delancey is een bedrijf dat sinds 1995 heerlijke bagels, muffins en taarten maakt in Amerikaanse stijl. Ze gebruiken originele recepten en eerlijke ingrediënten om hun producten zo lekker mogelijk te maken. Alle producten worden met de hand gemaakt en ze leveren aan horecazaken in Amsterdam en de rest van Nederland. Het bedrijf is trots dat ze op deze schaal zulke goede kwaliteit kunnen leveren. Bedford + Delancey gelooft dat de beste smaak alleen mogelijk is met de mooiste lokale ingrediënten van de hoogste kwaliteit en door er liefde en geduld in te steken. Als je een afspraak maakt met het bedrijf, komen ze graag langs en nemen ze iets lekkers mee.

Wil je weten wat Bedford + Delancey verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bedford + Delancey of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bedford + Delancey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bedford + Delancey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bedford + Delancey reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bedford + Delancey

Bezoekers bekeken ook