Bethel Pinksterkerk Nederland

Bethel Pinksterkerk Nederland is een Pinksterkerk gelegen aan GroeneLaantje 15 in Alkmaar.

Meer informatie over Bethel Pinksterkerk Nederland in Alkmaar

Bethel Pinksterkerk Nederland is een organisatie die meerdere Pinksterkerken in Nederland heeft. De Pinksterkerk in Alkmaar houdt op zondag een evangelisatiedienst om 10:00 uur. In Almere is er een Pinksterkerk genaamd Christelijke Gemeente Agapé, waarvan de samenkomsten worden gehouden in een schoolgebouw genaamd "de Tjasker". In Amsterdam is er ook een Pinksterkerk, gevestigd aan de Van Boshuizenstraat, waar je een video livestream kunt bekijken op hun website. In Apeldoorn is er een Pinksterkerk genaamd Bethel Pinksterkerk Apeldoorn, waar op zondag een evangelisatiedienst wordt gehouden om 10:00 uur, een bidstond op woensdag om 19:30 uur en een bijbelstudie op vrijdag om 19:30 uur. Er zijn ook Pinksterkerken in Arnhem-Ede, Eindhoven, Geleen, Groningen, Haaglanden, Hengelo, Hoogeveen, Leeuwarden, Terneuzen, Tilburg, Utrecht en Zwolle. Pinksteren is een christelijk feest dat wordt gevierd op de vijftigste dag na Pasen en herdenkt de uitstorting van de Heilige Geest.

Wil je weten wat Bethel Pinksterkerk Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bethel Pinksterkerk Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bethel Pinksterkerk Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bethel Pinksterkerk Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bethel Pinksterkerk Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bethel Pinksterkerk Nederland

Bezoekers bekeken ook