Bever

Bever is een Winkel voor buitensport gelegen aan Noorderkade 123 in Alkmaar.

Meer informatie over Bever in Alkmaar

De tekst beschrijft informatie over de Bever-winkel in Alkmaar. De winkel is verhuisd en vernieuwd, en heeft nu een ruimere collectie met onder andere kleding, schoenen en kampeerspullen. De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, via een korte wandeltrip vanaf Station Alkmaar. Ook met de auto is de winkel makkelijk te bereiken, met een parkeergarage direct onder het winkelcentrum. Daarnaast worden er verschillende services aangeboden, zoals winkelen op afspraak, het ophalen van bestellingen in de winkel, het uitproberen van uitrusting en onderhouds- en reparatieservices. In de winkel is gratis WiFi beschikbaar en er zijn interactieve schermen waarop productinformatie en -reviews te vinden zijn. Er wordt ook informatie gegeven over andere Bever-winkels in de buurt en de mogelijkheid om contact op te nemen via Twitter en Facebook.

Wil je weten wat Bever verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bever of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bever? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bever het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bever reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bever

Bezoekers bekeken ook