Beyond Sports B.V.

Beyond Sports B.V. is een Business to Business-service gelegen aan Noorderkade 145 in Alkmaar.

Meer informatie over Beyond Sports B.V. in Alkmaar

Beyond Sports is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het analyseren en visualiseren van positionele spelerstrackinggegevens in de sport. Ze bieden unieke real-time sportbelevingsoplossingen op verschillende platforms, wat resulteert in nog nooit eerder vertoond sportinhoud en nieuwe inkomstenstromen. Ze werken samen met internationale teams en organisaties zoals FIFA, ESPN, NFL, Eredivisie en de NHL. Ze hebben ook samengewerkt met Nickelodeon, CBS en Next Gen Stats om de NFL Wildcard Game in een unieke 'Blocky-stijl' te streamen, wat resulteerde in bekroond beeldmateriaal. Als je benieuwd bent naar hoe ze jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen, kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Beyond Sports B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beyond Sports B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beyond Sports B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beyond Sports B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Beyond Sports B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beyond Sports B.V.

Bezoekers bekeken ook