Bianca's Brasserie en B&B

Bianca's Brasserie en B&B is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 2 in Oterleek.

Meer informatie over Bianca's Brasserie en B&B in Oterleek

Restaurant Bianca's is een sfeervol restaurant gelegen in de Noord-Hollandse polder. Het restaurant staat bekend om de gezelligheid, creativiteit en het gebruik van streekproducten. Ze bieden zowel een seizoens- en streekmenu als een à la carte menu aan, zodat er voor ieder wat wils is. Bianca's begon ooit als een koffietent en groeide uit tot een brasserie en uiteindelijk tot een restaurant. Bianca Pronk, de eigenaresse, blijft betrokken bij de B&B die bij het restaurant hoort en deze kunnen nog steeds geboekt worden. Het restaurant is gelegen in een prachtige, Hollandse polder en biedt gerechten aan die gemaakt zijn met de beste streekproducten. De openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op de website van het restaurant.

Wil je weten wat Bianca's Brasserie en B&B verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bianca's Brasserie en B&B of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bianca's Brasserie en B&B? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bianca's Brasserie en B&B het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bianca's Brasserie en B&B reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bianca’s Brasserie en B&B

Bezoekers bekeken ook