Bibliotheek Kennemerwaard locatie de Rijp

Bibliotheek Kennemerwaard locatie de Rijp is een Bibliotheek gelegen aan Jan Ploegerlaan 1 in De Rijp.

Meer informatie over Bibliotheek Kennemerwaard locatie de Rijp in De Rijp

De tekst beschrijft de bibliotheek als een plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen, leren, ontmoeten en inspiratie kunnen vinden. Er wordt vermeld dat de bibliotheek midden in de samenleving staat en dat er speciale programma's zijn voor jeugd, jongeren en volwassenen. Verder wordt er nieuws gedeeld over een tv-aflevering met het thema 'cultuur', een nieuwe streamingdienst genaamd Biblioscoop, veranderingen in de openingstijden van de bibliotheek in Bergen, en de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen via een nieuwsbrief en social media kanalen. Als lid van de bibliotheek heb je toegang tot een breed scala aan boeken, e-books, luisterboeken, cursussen, activiteiten en meer.

Wil je weten wat Bibliotheek Kennemerwaard locatie de Rijp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bibliotheek Kennemerwaard locatie de Rijp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bibliotheek Kennemerwaard locatie de Rijp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bibliotheek Kennemerwaard locatie de Rijp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bibliotheek Kennemerwaard locatie de Rijp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bibliotheek Kennemerwaard locatie de Rijp

Bezoekers bekeken ook