BigGym Alkmaar

BigGym Alkmaar is een Sportschool gelegen aan Koedijkerstraat 9 in Alkmaar.

Meer informatie over BigGym Alkmaar in Alkmaar

bigGym Alkmaar biedt een scala aan faciliteiten, waaronder cardio, krachttraining, groepslessen, bigcross, zonnebank, balie, massagestoel, calisthenics en een boxring. Daarnaast zijn er kleedkamers aanwezig. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, waaronder een onbeperkt abonnement voor 2 personen, een onbeperkt abonnement voor 1 persoon, een daluren abonnement voor 1 persoon, een flexibel abonnement voor 1 persoon en een kinderabonnement voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Er is ook de mogelijkheid om een dagpas te kopen voor €8,00. Voor meer informatie en service kan de biggym app worden gedownload.

Wil je weten wat BigGym Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BigGym Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BigGym Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BigGym Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar BigGym Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BigGym Alkmaar

Bezoekers bekeken ook