Bij Ernst

Bij Ernst is een Restaurant gelegen aan Oosteinde 31-33 in De Rijp.

Meer informatie over Bij Ernst in De Rijp

Bij Ernst is een plek waar je rust vindt en een thuisgevoel hebt. Ze bieden heerlijk eten en een goede sfeer voor alle gasten. Er is een speelhoek voor kinderen en in de prachtige omgeving kan je genieten van een wandeling. Je kunt er terecht voor koffie, gebak, lunch, diner, high wine en zelfs een babyshower. Voor de sportievelingen zijn er ook arrangementen zoals het huren van een fietssup of gewone sup, een boottocht maken of zelfs een privé eiland boeken. Bij Ernst biedt ook mogelijkheden voor bruiloften en personeelsfeesten. De openingstijden zijn woensdag tot en met vrijdag van 17.00 tot 23.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 tot 23.00 uur. Bij Ernst is te volgen op Facebook en Instagram voor acties en nieuws.

Wil je weten wat Bij Ernst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Ernst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Ernst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Ernst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bij Ernst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Ernst

Bezoekers bekeken ook