Bistro Madame Jeannete

Bistro Madame Jeannete is een Bistro gelegen aan Koorstraat 12 in Alkmaar.

Meer informatie over Bistro Madame Jeannete in Alkmaar

Op de website wordt aangekondigd dat vanaf 22 april 2022 de Bier en Bistro in Alkmaar geopend is. Het restaurant bevindt zich in de Koorstraat, naast de Grote Sint-Laurenskerk. Er worden weekend specials aangeboden en bij mooi weer worden de openingstijden verruimd zodat gasten kunnen genieten van het terras. De gerechten worden bereid met verse producten en er wordt rekening gehouden met allergieën en dieetwensen. De contactgegevens van het restaurant worden vermeld, evenals de openingstijden op verschillende dagen van de week. Er wordt ook aangegeven dat men het restaurant kan volgen op social media.

Wil je weten wat Bistro Madame Jeannete verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro Madame Jeannete of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro Madame Jeannete? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro Madame Jeannete het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bistro Madame Jeannete reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro Madame Jeannete

Bezoekers bekeken ook