Bloom by Linda

Bloom by Linda is een Schoonheidssalon gelegen aan De Sonnavillestraat 19 in Alkmaar.

Meer informatie over Bloom by Linda in Alkmaar

Schoonheidssalon Bloom by Linda in Alkmaar is gespecialiseerd in bindweefselbehandelingen. De salon biedt ontspannende behandelingen en energieke boosters voor een gezonde en stralende huid. Bij BLOOM wordt er gewerkt aan een sterke basis en een huid in balans, met behulp van intensieve behandelingen en werkzame stoffen. BLOOM staat voor ontspanning, kwaliteit, huidverbetering en persoonlijke aandacht. Daarnaast hecht de salon veel waarde aan mens, huid en milieu, en worden de producten en verbruiksartikelen zorgvuldig geselecteerd met minimale belasting voor de huid en het milieu. De salon biedt onder andere facials, peelings, bindweefselbehandelingen en perfecte wenkbrauwbehandelingen. De salon is gevestigd in Alkmaar, Nederland.

Wil je weten wat Bloom by Linda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bloom by Linda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloom by Linda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloom by Linda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bloom by Linda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bloom by Linda

Bezoekers bekeken ook