Blue District Restaurant

Blue District Restaurant is een Restaurant gelegen aan Noorderkade 121 in Alkmaar.

Meer informatie over Blue District Restaurant in Alkmaar

Blue District in Alkmaar is een populair restaurant waar samen zijn centraal staat en waar je kunt genieten van heerlijk eten. Het restaurant heeft zowel een gezellige binnenruimte als een mooi en zonnig terras in stadsdeel Overstad. Het terras biedt een prachtig uitzicht en veel zonuren. Blue District is daarom de perfecte plek voor een lunch, diner, business meeting of borrel. Het restaurant serveert verse gerechten en heeft een zorgvuldig samengestelde wijnkaart. Gasten waarderen de fijne ambiance en vriendelijke service van het team. Volg Blue District op social media om op de hoogte te blijven van nieuws en evenementen.

Wil je weten wat Blue District Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blue District Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blue District Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blue District Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Blue District Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blue District Restaurant

Bezoekers bekeken ook