Body and Mind Alkmaar

Body and Mind Alkmaar is een Yogastudio gelegen aan Steijnstraat 3 in Alkmaar.

Meer informatie over Body and Mind Alkmaar in Alkmaar

De tekst gaat over yoga, leefstijl en vitaliteitscoaching op een sfeervolle locatie in Alkmaar. De moderne maatschappij zorgt ervoor dat onze leefstijl uit balans raakt, wat resulteert in fysieke klachten en ziektes. Het doel van de coaching is om de gezondheid, vitaliteit en geluk van mensen te vergroten. Dit wordt gedaan door middel van yoga, dat de algehele gezondheid en vitaliteit verbetert, stress vermindert en het denken, de aandacht en concentratie versterkt. Daarnaast biedt de coach leefstijl- en vitaliteitscoaching aan, waarbij er een persoonlijk energieplan wordt opgesteld om de kern van de disbalans te ontdekken en aan te pakken. Op deze manier kan er meer energie, geluk en kracht ervaren worden. De coaching wordt gegeven door Majella Korthouwer, een gediplomeerd leefstijl- en vitaliteitscoach en yogadocente. Ze helpt mensen om de regie te krijgen over hun gezondheid en geluk.

Wil je weten wat Body and Mind Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Body and Mind Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Body and Mind Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Body and Mind Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Body and Mind Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Body and Mind Alkmaar

Bezoekers bekeken ook